2018. okt. 29.

19. szám – Ifjúsági tábor 2018. – Táboraink c. rovat

AZ IFJÚSÁGI TÁBORRÓL

Maroknyi, de annál lelkesebb ifjúság vett részt a 2018-as ifitáborban, Simán. Ha a táborról nagyon röviden kellene beszámolni, akkor azt említeném, hogy a végén a fiatalok csupán egy negatívumot említettek meg: „Kár, hogy ilyen rövid volt.” 
Valóban egy pillanatnak tűnt csak az egész hét. A rövidebbnek tűnő idő jelensége pedig, ezt jól tudjuk, a jó és kellemes együttlétek és események velejárója. 
A szerdai kenuzás a tavalyihoz hasonló élményt hozott, bár ezúttal még izgalmasabbra sikerült. A jó Isten azonban ismét velünk volt, és megsegített minket. A tábor területén összeverődött fiatalok még másnap is a kenutúra élményeiről beszéltek. Az ijedtség mindenkiből elpárolgott, és végül felejthetetlen élménnyé lett.
A délelőtti és esti, bibliai témájú beszélgetéseken alig tudtam megjegyezni, hogy kinek adjak szót, annyian jelentkeztek egyszerre. A szombat délutáni fórum, ahol közösen próbáltuk megfejteni Ábrahám és Izsák történetét, talán az egész hét csúcspontja volt. Az élő, aktív beszélgetések, a közös igekutatás és a kirándulások összekötöttek minket. Pontosabban láthatatlan, erős szálakkal kötött minket össze Isten, és ennek megtapasztalása a mai napig kísér mindannyiunkat. Nehéz volt eljönni a 2018-as ifjúsági táborból... 

Nagy Sándor


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése